Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Stiri
Acasă > Stiri > Conţinut

BASF intră pe piața indiană a culturii de plante pentru orez

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Feb 13, 2017

Agricultorii din orez din India vor putea să sporească productivitatea și veniturile cu ajutorul soluțiilor BASF pentru protecția culturilor de orez, disponibile acum pentru prima dată în țară.

"Scopul nostru este de a sprijini cultivatorii de orez din India să-și realizeze întregul potențial. Vom dedica expertiza BASF in agricultura moderna si durabila pentru nevoile comunitatii indiene de crestere a orezului ", a declarat Markus Heldt, presedintele diviziei Crop Protection a BASF, la evenimentul de lansare din Hyderabad, India. BASF este lider mondial în domeniul protecției culturilor, cu vânzări globale de peste 5,8 miliarde de euro în 2015.

Orezul este cea mai importantă cultură alimentară din India, cu peste 100 de milioane de tone metrice produse pe an. Mai mult, India este un exportator substanțial de orez către piața mondială, exportând peste 10 milioane de tone metrice pe an, cu posibilități semnificative de creștere a producției. "Cu noile noastre oferte de orez în India, ne întărim contribuția noastră la satisfacerea cererii crescânde de tehnologii agricole din India, una dintre cele mai mari piețe agricole din lume", a spus Heldt.

Cu această lansare, BASF oferă soluții cuprinzătoare care gestionează în mod eficient bolile de orez, buruienile și dăunătorii majore, satisfăcând în același timp așteptările consumatorilor cu privire la alimente sănătoase și de înaltă calitate. Acestea includ fungicidele Seltima și Adexar, care combate o serie de boli persistente de orez, inclusiv mucegaiul de manevră și explozia. Seltima este un fungicid BASF AgCelence, care nu numai că controlează bolile, ci și produce randamente mai mari. Erbicidul Basagran de la BASF va fi lansat și în India, rezolvând problemele dificile cu care se confruntă agricultorii indieni. În următorii trei ani, în India vor fi lansate produse suplimentare pentru a răspunde nevoii tot mai mari de soluții agricole moderne, inclusiv erbicide de ultimă oră, fungicide și insecticide.

BASF utilizează o echipă dedicată de aproape 200 de experți în domeniul protecției culturilor din India pentru a asigura o prezență directă pe piață și este unul dintre principalii furnizori de soluții avansate de protecție a culturilor din India, acoperind toate culturile majore, inclusiv soia, porumb, bumbac, grâu, și acum orez. Compania caută continuu noi ingrediente active care pot controla dăunătorii din culturi în moduri unice. BASF a înființat o stație de cercetare agricolă în Pune în 2015, care se concentrează asupra cercetării agricole locale și globale. De asemenea, operează un centru de cercetare și dezvoltare la nivel mondial la situl Thane din Navi Mumbai, care se concentrează pe sinteza organică, cercetare avansată a proceselor și formularelor, chimie de descoperire pentru soluții agricole moderne și modelare moleculară. În 2015, BASF a investit aproximativ 500 de milioane de euro în cercetare în domeniul protecției culturilor la nivel mondial.

"Cu inițiative precum Make in India, Smart Cities și Swachh Bharat, India, astăzi este vorba despre dezvoltarea rapidă și durabilă. Aceasta înseamnă o creștere enormă a cerințelor populației pentru o alimentație mai bună, locuințe și mobilitate, precum și alimente, apă și aer curat. Acest lucru oferă oportunități uriașe atât pentru industria chimică, cât și pentru BASF. Și, BASF investește activ în India pentru a realiza aceste oportunități ", a declarat Dr. Raman Ramachandran, președintele companiilor BASF din India.

Grupul BASF a investit în India în ultimii patru ani aproape 300 de milioane de euro, atât în ​​industria prelucrătoare, cât și în inovare, în sprijinirea industriilor locale, inclusiv agricultura științifică și industria alimentară, transportul durabil, poluarea și controlul emisiilor, infrastructură.


Sursă de la www.agribusinessglobal.com


Contact Us

Adiţională: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an China 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd