Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Stiri
Acasă > Stiri > Conţinut

Nutriție la struguri - Absorbție la nutriție 1

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Apr 25, 2016


Plantele absoarbe substanțe nutritive, în principal, prin rădăcinile lor din sol și pot absorbi, de asemenea, substanțele nutritive aplicate pe frunze. În ansamblu, absorbția prin rădăcini reprezintă calea principală pentru introducerea nutrienților în plante. Pentru aceasta, un sol trebuie să furnizeze fiecare nutrient în exact formele chimice în care rădăcinile le doresc.


Furnizarea de plante cu dioxid de carbon prin frunze ca rezultat al nutriției foliare este de obicei mai stabilă decât prin intermediul nutriției rădăcinilor. Fotosinteza necesită lumină, căldură, umiditate și cantități suficiente de nutrienți. Factorii de mai sus plus caracteristicile biologice ale plantelor și grosimea suportului lor determină intensitatea sau rata procesului.


Similar cu alte plante, strugurii absorg și porțiunea majoră a majorității nutrienților prin rădăcinile lor. Cu toate acestea, o anumită cantitate de nutrienți poate fi, de asemenea, absorbită prin frunzele frunzelor vegetale. Pentru absorbția eficientă și neîntreruptă a ionilor de către rădăcinile plantelor, ionii trebuie să fie în contact cu suprafața rădăcinii. Există în principal trei moduri prin care ionii ajung până la suprafața rădăcinii din soluția solului.


1) Interceptarea rădăcinilor

2) Difuzia ionilor

3) Fluxul de masă


Contact Us

Adiţională: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an China 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd